Vlotte uitbouw, opgetogen klanten en uitbreiding dienstenaanbod

Het einde van de wereld? Zeker niet voor Vlaamse Post.

Vandaag eindigt de Maya-kalender.  Voor sommigen het einde van de wereld.  Maar niets is minder waar voor Vlaamse Post.  Want aan de vooravond van 2013 blikt Vlaamse Post tevreden terug op haar start, in september van dit jaar, en stelt het vast dat de reactie van de markt haar stoutste dromen overstijgt.

Uitbouw netwerk verloopt voorspoedig.
Pas gestart in september 2012, in enkele Oost-Antwerpse gemeenten, breidt Vlaamse Post haar werkterrein stapje voor stapje uit.  Voorjaar 2013 zou de provincie Antwerpen volledig uitgetekend moeten zijn, waarna men vanaf pakweg juni in de gehele provincie kan genieten van de 99,9% accurate bedeling van ongeadresseerd drukwerk door de wit-geel-zwart getinte Vlaamse Postbodes.  Ondertussen worden eveneens de naburige provincies in kaart gebracht, brievenbus na brievenbus op weg naar een volledige bedekking van Vlaanderen…

Nationale klanten geven blijk van heel wat vertrouwen.
Dat Vlaamse Post te bescheiden was, bleek gauw.  Grote bedrijven, nationale klanten, staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken en zochten zelf contact met Vlaamse Post.  In welke gebieden zij hun drukwerk reeds door ons konden laten bedelen, klonk steevast hun vraag.  Dat voorlopig slechts een erg klein deel van Vlaanderen via de nieuwe uitdager op de Belgische postmarkt kan worden bedeeld, houdt hen niet tegen.

De persoonlijke aanpak en accurate bedeling, ondermeer dankzij het zelf ontwikkelde softwarepakket en real-time controle, prikkelden hun nieuwsgierigheid.  Diverse grote Belgische bedrijven en instanties gingen dan ook al in zee met Vlaamse Post.

Voortaan ook accurate koerierdiensten!
Waarom niet diezelfde werkwijze hanteren in het verlenen van koerierdiensten?  Onze hardnekkige focus op kwaliteit, onze bodes, de wagens met gps-gestuurde systemen, de real-time controle, de gedetailleerde listings nadien, het ganse softwarepakket, werkelijk alles is erop voorzien.  Dus ja, waarom niet?  Voortaan biedt Vlaamse Post haar klanten dus ook express- en koerierdiensten aan.

Want kwaliteitsvolle dienstverlening is een recht, geen luxe.

Vlaamse Post wenst jullie een voorspoedig 2013 met een goede gezondheid boven alles!

Tot volgend jaar!

-21 december 2012-