Vlaamse Post breidt dienstenpakket uit met ‘all-in-one’ drukwerk

Opmaak, drukken en bedeling voortaan onder eenzelfde dak

Flexibel, betaalbaar en accuraat zijn, daar gaat het bij Vlaamse Post om. Het u als klant zo makkelijk mogelijk maken. Dus breiden we ons dienstenpakket uit met de ‘all-in-one’-drukwerkformule! Vanaf nu kan u bij ons terecht voor zowel de opmaak, het drukken als de bedeling van uw drukwerk.

Ervaren grafici? We hebben ze in huis. Hun creaties drukken? Dat kunnen we als geen ander. En dat alles vlekkeloos bedelen in de door u gewenste gebieden? Dat is een kolfje naar de hand van onze postbodes. Dus waarom zou u dan nog beroep doen op verschillende leveranciers?.

“Een kwalitatieve bedeling blijft zonder het gewenste resultaat indien het drukwerk niet even verzorgd en doeltreffend is” – Manuel Stuyts, Vlaamse Post

Of verkiest u enkel de opmaak van uw drukwerk? Of bereidde u zelf al uw drukwerk voor en zoekt u een betaalbare drukkerij? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. “De accuraatheid die we toepassen bij de bedeling van drukwerk van onze klanten, kon op veel waardering rekenen”, licht Manuel Stuyts, afgevaardigd bestuurder van Vlaamse Post toe. “Maar een kwalitatieve bedeling blijft zonder het gewenste resultaat indien het drukwerk niet even verzorgd en doeltreffend is. Het duurde dan ook niet lang alvorens heel wat klanten bij ons informeerden naar de productiemogelijkheden voor hun drukwerk. Vanuit onze jarenlange ervaring in de uitgeverswereld lag deze volgende stap dan ook voor de hand”, aldus de CEO.

Bent u een kleine of middelgrote onderneming, een vereniging of overheidsinstantie? U wenst enkel mooi, verzorgd drukwerk dat de aandacht trekt van uw bestemmelingen en in de juiste brievenbussen wordt bedeeld. Wel, laat dat nou één van onze specialiteiten zijn…

Contacteer ons vrijblijvend!

-15 maart 2013-