Veel gestelde vragen

Op zoek naar een naam die de lading kristalhelder dekt, voor een bedrijf dat postdiensten zal aanbieden in Vlaanderen, lag deze naamkeuze voor de hand.

Vlaamse Post, zeg nu zelf…  Zijn deze kleuren dan vergezocht?  Overigens zijn het opvallende en frisse kleuren die handig van pas komen in het straatbeeld, het toekomstige werkterrein van de Vlaamse Post-bedelers.

Neen.  Vlaamse Post is een commercieel bedrijf, los van politiek, los van het communautaire.  Meerdere ondernemers sloegen de handen in elkaar, ervan overtuigd dat ze een beter alternatief kunnen aanbieden op het vlak van bedeling van drukwerk.  Dat de naam aanleiding geeft tot dergelijke incorrecte en vergezochte vermoedens, laten we voor rekening van zij die dit foutief verband leggen.

Neen.  De ondernemingen van de initiatiefnemers zijn sedert jaar en dag actief in Vlaanderen, dat klopt.  Maar dat is een geografisch feit en geen teken van hun persoonlijk gedachtegoed.  Het zijn stuk voor stuk ervaren, stevig verankerde en gezonde bedrijven die zich niet laten leiden door politieke, taalkundige of maatschappelijke grenzen en visies.

In een eerste fase zal Vlaamse Post de bedeling van drukwerk in Vlaanderen verzorgen.  De uitbouw gebeurt stapje voor stapje.  Sinds begin 2013 biedt Vlaamse Post haar diensten reeds aan in een groot deel van de provincie Antwerpen.  Gaandeweg worden de andere provincies daaraan toegevoegd.

In een tweede, latere fase wenst Vlaamse Post haar dienstenpakket eveneens in Brussel en Wallonië aan te bieden, meer bepaald via franchisenemers (bedrijven die met een bij Vlaamse Post aangekochte licentie gebruikmaken van de organisatie (software, databank) en infrastructuur van Vlaamse Post).

Reeds in juni 2012 kwam Vlaamse Post uitgebreid aan bod in diverse kranten en op Kanaal Z.  De officiële start vond plaats in september 2012.  Sinds begin 2013 biedt Vlaamse Post haar diensten reeds aan in een groot deel van de provincie Antwerpen.  Stapsgewijs worden de andere provincies toegevoegd.

Vlaamse Post brengt gans Vlaanderen brievenbus per brievenbus, straat per straat, helemaal opnieuw in kaart.  Een heus monnikenwerk dat 99% accuraatheid in de bedeling van drukwerk waarborgt.  Een grote investering van tijd en geld die de Vlaamse Post-klanten een gedegen service biedt in de toekomst.  De moeite van het wachten meer dan waard.

Kunnen we voor elkaar iets betekenen?  Wilt jouw bedrijf mee op de Vlaamse Post-trein springen?  Even de koppen bij elkaar steken, op naar een win-winsituatie?  Aarzel dan niet en contacteer ons meteen via verkoop@vlaamsepost.be

Vlaamse Post schoot in september 2012 uit de startblokken, in de provincie Antwerpen.  Stapsgewijs worden de andere provincies toegevoegd aan ons werkterrein.  Wil je toch nu al de horizon verkennen, ben je benieuwd welke diensten we aan welke tarieven voor u aanbieden?  Contacteer ons dan via verkoop@vlaamsepost.be en wij maken u wijs in onze accurate dienstverlening en concurrentiële prijzen.

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Stuur ons een bericht via onze contactpagina.