Vlaamse Post in laatste, rechte lijn…

Vlaamse_Post_foto_pet_fietsVlaamse Post is de laatste, rechte lijn richting finish ingegaan. Of beter: richting start. De voorbereidingen voor de lancering en persconferentie die op 7 september zal plaatsvinden, schieten goed op. En ook de vele testrondes en interne werking vertonen geen kinderziekten. Overal worden onze postbodes vriendelijk onthaald. Alsof ze sedert jaar en dag een vertrouwd deel uitmaken van het straatbeeld.

“De vele, positieve reacties steken een hart onder onze riem. Het lijkt wel alsof de man in de straat ongeduldig wacht op een tweede speler op de tot op heden gemonopoliseerde postmarkt. En dat is begrijpelijk. Anno 2012, met onder andere een vrije keuze in leveranciers voor elektriciteit en telecom, blijft de post een onaantastbaar bastion. Terwijl theoretisch gezien die markt in januari 2011 werd opengesteld”, aldus Manuel Stuyts, afgevaardigd bestuurder van Vlaamse Post.

Dat Vlaamse Post misschien te snel wilt gaan, veegt Dhr. Stuyts zonder verpinken van tafel. “Men vergeet dat aan de start van Vlaamse Post meer dan een jaar voorbereiding voorafging. Met de eerste fase, het bedelen van ongeadresseerd drukwerk, wordt onze omzet gemaakt tijdens de eerste jaren. Dat we uiteindelijk willen uitgroeien tot een volwaardig postbedrijf, is een ambitie die we niet onder stoelen of banken steken. Maar dat is een bewijs van onze ondernemerszin, niet van te snel handelen”.

-28 augustus 2012-