Steeds meer gemeenten ontdekken Vlaamse Post-dienstenpakket

Vlaamse Post nieuw ‘geassocieerd lid’ Kortom vzw.

Het nieuws dat Vlaamse Post voortaan bedeling van ongeadresseerd drukwerk verzorgt in gans Vlaanderen, viel duidelijk niet in dovemansoren.  Ook niet bij lokale overheden.  Steeds meer gemeenten ontdekken tot hun aangename verrassing ons dienstenpakket.

In 2012 gestart vanuit enkele Oost-Antwerpse regio’s, breidde Vlaamse Post haar werkgebied uit en stijgt het aantal lokale overheden dat beroep doet op Vlaamse Post.  Wekelijkse folders , flyers, maandelijkse informatiebladen en gemeentelijke magazines, de jaarlijkse afvalkalender.

Met of zonder opmaak vanaf nul, met of zonder drukken, wel of geen selectieve (wijk)bedeling, op maat gemaakte bedelingsronden, bedeling van duizenden brievenbussen met dagzekerheid, …  Bedenk het, verlang het en Vlaamse Post klaart de klus.

Geassocieerd lid worden van Kortom vzw, dé vereniging voor overheidscommunicatie, was dan ook een logische, volgende stap voor Vlaamse Post.  Niet met commerciële bedoelingen.  Wel om in contact te komen met zoveel mogelijk communicatieprofessionals uit de (lokale) overheid.  Om te kunnen luisteren naar hun verzuchtingen en in de toekomst hen nog efficiënter van dienst te zijn.