Immo KWP kiest voor Vlaamse Post

Op maat gemaakte bedeling genereert extra respons

Vastgoedkantoor Immo KWP in Zoersel is met méér dan 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een begrip in de Antwerpse Kempen op gebied van verkoop en verhuur van uw vastgoed. Om hun cliënteel beter te helpen, maakt Immo KWP sinds 2017 gebruik van de all-in  bedelingsservice van Vlaamse Post: ontwerp, drukken  en bedelen.

Op basis van de ligging van het pand plant Vlaamse de bedeling op maat in. Dit kan gaan van een paar straten, een wijk, een deelgemeente tot een hele regio. Het ontwerp is gebaseerd op een vooraf afgesproken template. Het  drukken  van  de flyer kan digitaal gebeuren voor kleine oplages tot offsetrotatie voor zeer grote aantallen.

Lokale promotie met folder

Klantvriendelijkheid, persoonlijk advies en een verregaande service zijn sleutelbegrippen voor Immo KWP. Oprichter en eigenaar Walter Peeters: “We merkten al langer dat we een meer lokale promotie moesten uitwerken. We merken dat een pand dat te koop staat of net verkocht is, de lokale bewoners ook laat nadenken over hun eigen vastgoed. Of ze nu willen kopen, verkopen, beheersadvies zoeken, … In het verleden zetten we dan een naamplaatje aan het pand en dat was het dan.”

Bedeling zorgt voor stijging van lokale aanvragen

“We waren al een tijd op zoek naar iets meer. Dankzij deze op maat gemaakte bedeling van Vlaamse Post hebben we die nu ook gevonden. De reacties rond deze lokale promotie werpt zijn vruchten af, dit merken we aan de stijging van de lokale aanvragen.”

Artikel ook gepubliceerd in KMO-Insider