Vlaamse Post op congres ‘De Converserende Overheid’ 17 november Vlaams Parlement

cover boek kortom

De toonaangevende vereniging voor overheidscommunicatie Kortom organiseert op maandag 17 november in het Vlaams Parlement te Brussel het congres ‘De Converserende Overheid’.  Als geassocieerd lid van Kortom vzw en fan van moderne en kostenbewuste lokale overheden, kan Vlaamse Post uiteraard niet ontbreken.

Als ambitieuze uitdager in grafisch ontwerp, print en bedeling van ongeadresseerd drukwerk zullen we op onze stand in de Zuilenzaal van het Vlaams Parlement één en al oor zijn voor de behoeften en noden van de lokale overheden.  Daarbij maken we maar wat graag elke communicatieprofessional wegwijs in ons dienstenpakket en transparante prijzenpolitiek.

Speciaal voor deze gelegenheid stelde Vlaamse Post een magazine samen waarin het gratis tips en advies verleent, reeds voor gemeenten uitgevoerde opdrachten bespreekt en haar prijssetting kant en klaar meegeeft.

Kan u er maandag 17 november niet bij zijn?  Geen zorgen, Vlaamse Post is slechts één e-mail of telefoontje van u verwijderd.  Contacteer ons gerust voor al uw vragen of vrijblijvende offerte!  Of hou de komende dagen en weken onze website in het oog.

Tot gauw?

Meer weten over Kortom vzw?
Surf naar http://www.kortom.be/kortom

Meer weten over congres ‘De Converserende Overheid’
Surf naar http://www.kortom.be/activiteit/636/congres-de-converserende-overheid–brussel

.